08 juli 2021

Trip 47 Lang weekend Zoetermeer

Tweede seizoen voor Zoetermeerse camping
De Drie Morgen. Nog wat kaal, vaak veel
wind, maar keurige voorzieningen en dichtbij
Delft en Den Haag.
Zoetermeer   Camping De Drie Morgen in Zoetermeer is sinds 1 april 2020 gevestigd op een nieuwe locatie in het recreatiegebied de 'Nieuwe Driemanspolder' aan de Leidsendamseweg 3 in Zoetermeer. Het jonge terrein biedt sanitaire voorzieningen, een afwasplaats met warm en koud water, 90 ruime plaatsen met stroomvoorziening, waaronder verharde camperplaatsen (10 amp.). Honden zijn welkom en er is wifi. De camping is het hele jaar geopend.

Combinatie   Wij woonden tot 24 jaar geleden in Zoetermeer en hebben er (dus) nog steeds vrienden en kennissen. De nieuwe camping verkennen en wat bezoekjes afleggen: dat is een mooie combinatie en dat zijn we dus nu ook aan het doen.

Telefoonfoto - ondergaande zon.
Biesland   Vanmiddag fietsen wij vanaf de camping richting Nootdorp en Pijnacker. We kwamen langs de polder Biesland, waar ik jeugdherinneringen aan heb - maar het gebied is onherkenbaar veranderd. Mijn oom had er vroeger een boerderij!

Perzië   Onderweg was er een terrasje en de fietstocht werd afgesloten met een buitendiner in De Witte Raaf, een Perzisch restaurant. Een primeur voor mij: het was werkelijk héérlijk! En op een mooie locatie ook nog. 

De Witte Raaf: prima restaurant met een Perzische keuken.
Het was smullen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We gaan weer op pad