19 juli 2021

Trip 48 [9] Carado, Sunlight en Etrusco: modeljaar 2022

Presentatie   Bij Goldschmitt in Leutkirch im Allgäu vindt dit jaar de perspresentatie plaats van de Hymer-merken Carado, Sunlight en Etrusco. Dat laatste merk is wellicht niet zo bekend in Nederland: voor zover ik weet zijn er ook geen dealers van in ons land. 

Nieuw   Een wat rommelige presentatie. Losjes, vinden ze het zelf, maar wij journalisten vinden het vooral ongestructureerd. Zo moesten we weken vooraf kenbaar maken met welke voertuigen we zouden willen rijden - zonder te weten wat nieuw is en wat niet. En 'oud' interesseert ons uiteraard niet.

Catering   Maar goed, ik reed even met drie voertuigen, kon de nodige foto's maken, verkeerde in aangenaam gezelschap en de catering was ook in orde. Ik voorspel nu al dat het bij Dethleffs woensdag stukken beter georganiseerd is.

Wild   Vanavond eten met enkele collega's. Een vraagteken is nog even waar vannacht te staan: de camperplaats hier dichtbij is namelijk vol, evenals een beoogde camping in Friedrichshafen. Ik vermoed dat het een nachtje wildkamperen wordt, hier achter het gebouw...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We gaan weer op pad