27 september 2021

CamperElfstedentocht voor buscampers: wie rijdt er mee?

Elf   
Van 11 (!) tot en met 21 februari 2022 rijden we met maximaal elf (!) buscampers de Elfstedentocht. Deze CamperElfstedentocht is een initiatief van CP Leeuwarden en voert de deelnemers langs de elf steden van de Tocht der Tochten. Van noord naar zuid zijn dat Dokkum, Leeuwarden, Harlingen, Franeker, Bolsward, Sneek, Workum, IJlst, Hindeloopen, Sloten en Stavoren.

Op vijf plekken blijven we twee nachten staan, zodat er steeds tijd is om iets te bezoeken of deel te nemen aan een activiteit. Er wordt in alle elf steden gestempeld - en dus gestopt. Want je wilt immers alle Elfstedenstempels? (Kijk ook op www.camperelfstedentocht.nl) In totaal duurt de tocht elf (!) dagen.

De reis voert de deelnemers van startplaats Leeuwarden naar Sneek - Stavoren - Workum - Harlingen en weer naar Leeuwarden - we volgen daarmee de officiële schaatsroute. 

Een echte Fries, nietwaar?



Vrijheid blijheid   Het programma staat nog niet vast, maar voor onderweg proberen we nog een en ander te organiseren. Denk aan simpele zaken als een keer gezamenlijk koffie drinken, lunchen of dineren, een (schaats?)museum bezoeken en meer. En wie weet wie of wat we verder nog tegenkomen.

Elf steden, elf stempels, elf buscampers. Dat is de essentie. Meld je vrijblijvend aan - dan houden we je op de hoogte.

Kosten   De kosten zijn de normale kosten van de overnachtingen en wat daarbij komt aan bijvoorbeeld boodschappen en horeca: er zijn geen andere 'overhead'kosten. Ieder betaalt voor zichzelf. Om wel  enige zekerheid te hebben na aanmelding vragen we alleen een aanbetaling van 100 euro per buscamper. Die ontvang je na het volbrengen van jouw CamperElfstedentocht terug. 

Leeuwarden
Aanmelden   Je deelname is definitief na ontvangst van de aanbetaling van 100 euro op bankrekening NL93 INGB 0001953381 t.n.v. W.D.A Laros. De terugbetaling vindt plaats op het banknummer waarmee is gestort.

Let op   Er kunnen maximaal elf campers deelnemen. De inschrijving sluit op 15 januari 2022.


1 opmerking:

Boordaccu uitschakelen