24 september 2021

`Trip 54 [9] Dillenburg - Ruhetag

Traag   Weinig te melden vandaag - we houden Ruhetag. Dat wil zeggen dat ik vandaag de buscamper als kantoor inzet en pagina's tekst heb zitten tikken voor een opdrachtgever. De internetverbinding is wel wat traag: WeTransfer doet hier erg lang over het verzenden van bestanden, maar het lukt uiteindelijk wel.

Koken   Het echtpaar dat de camping sinds elf jaar bezit is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Hier laat zij campinggasten een bijzonder recept proeven, met kaas als hoofdbestanddeel. Door corona kan zij nu niet uitgebreid voor gasten koken - wat anders wel gebeurt.
Groenvoer   In de winter zijn hier meer reeën dan campinggasten. De hongerige dieren eten van deze bomen tot waar ze er bij kunnen...
Verloop   Nee, Waldcamp Meerbornsheide in Dillenburg is geen viersterren topcamping, maar daarom wel zo leuk. Met je caravan of camper heb je niet veel nodig: schoon sanitair is hier in elk geval wel. Voor stroom is een verloop naar randaarde nodig. Maar de meeste campinggasten hebben die bij zich. En anders hier te leen.
Opgeruimd   Sommige campinggasten van Waldcamp Meerbornsheide zijn er lang niet elke dag... Eigenlijk begrijp ik niet waarom er op zo'n camping niet wat meer wordt opgeruimd. Ze zijn acht maanden dicht geweest door de pandemie. Wat je in acht maanden kunt doen...

Morgen verder naar Simmerath.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten